dissabte, 3 de novembre del 2007

Inti Huatana, els Temples del Sol


Hola de Nou Familia,
Com esteu? Ara per camins de l'Inca, a la Vall Sagrada, dirigint-nos cap al Machu Pichu, i més enllà, a les portes de la selva. Fins on arrivarem? Ja se'ns comença a tirar el temps a sobre -coses d'occidentals-, però l'esperit de descobrir no s'atura. Pucallpa se'ns quedarà un pel lluny, per aquest viatge, encara que avui ens hem firat a Ollantaytambo unes teles d'allà, i hem rebut ja la tercera invitació per anar cap aquella direcció.
Aquí escapant de rutes turístiques, intentem viure al màxim la màgia d'aquests antics assentaments. El crepuscle de Tots Sants, al santuari Inti Huatana de Pizac (foto capçalera), fou d'allò inexplicable (ara no tenim bona conexió per penjar el vídeo, però prometem fer-ho); la llum, i els colors, que acompanyaren aquell moment, després del vistiplau que ens va donar el Cóndor sobrevolant-nos, ens afirmava estar al lloc i moment precisos. Ja enteneu, oi?


Aquí podem contemplar a la guardiana del Portal del Temple del Sol a Ollantaytambo, temple que no varen acabar de construir, i últim reducte en caure durant la conquesta dels nostres veïns, els espanyols.

Amb molt d'amor, per tota la nostra Gran Família, ens despedim de tots vosaltres... Fins aviat!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ei,,,familia,veig que seguiu... fent cami per la vida,encara que mengeu pols o us fiqueu al fang com ho han fet pocs...
petons i abraçades desde vilaprinyo i EISE

el kp d 7mana 1-2 desembre escudella d'aniversaris,fins aviat...kmp

Anònim ha dit...

Hola nois ,intento escriu-ros fa mols dies pero no se si es problema d'ordinador o que que no ens permet enviarlo ,be si per casualitat us arriba sapigueu que per aqui tots estem be ,qu'el fred ja a arribat i que us trobem a faltar ,petons i abraçades de tota la familia.Mua mua ........,si podeu truqueu ,fins aviat.

Anònim ha dit...

Hola! Avui hem rebut les fotos precioses
Volem notícies fresques de les que ens agraden, que ara fa dies que no ens en doneu, ah! ja us estem esperant amb ganes!

Josep i Rosa

Anònim ha dit...

Hola Companyons.

Doneu records a aqueste terres que tan m'estimo.
Com de bonic seria poguer donar un passeig pel Valle sagrado, veure i reveure les construccions que els Incas ens van deixar, respirar la pau que envolta totes aquestes runes. Sentir de nou la for�a amb la que es comuniquen les Inti Huatanes.
Veure el vol del majestuos Condor, amb les seves ales esteses.
Veure els colors d'aquesta gent i la seva hospitalitat.
Per cert si us trubeu amb algun dels meus cosins doneu-li records de part meva, i els convideu a unes Chelas (cerveses), que segur que feu uns riures.
Aneu disfrutant del Viatge.
Per aqui seguirem perseguint bolets.

Una abra�ada molt forta, del Gerard, le Gemma i el Kiko