dimarts, 8 de gener del 2008

Retrobant-nos a l'India... "& more!"

Hola xulos i xules, ja hem tornat a Calcutta despres de la nostra estada per Sikkim i el nord-est de West Bengal, la veritat, ha estat profitos, molt tranquil, sense tot el que te la India normal, diem normal per dir-ho d'alguna manera ja que dir que la India es normal es una afirmacio inafirmable, al que ens referim es que per uns dies
hem pogut descansar de claxons i rickshaus que et volen vendre la campaneta... D'alguna manera ens hem pogut posar a la vostra pell, ja que tambe hem pogut sentir el fred.

Hem tingut la oportunitat d'acostar-nos a una part on s'hi respira un ambient mes relaxat, ple de monestirs budistes i monjos tibetans, que, si mes no, fan veure que mediten. Tot ploegat una molt bona experiencia acompanyada de millors paisatges per disfrutar a fons.




Vam apartar-nos de les vistes en la plana, per passar a uns paissatges totalment muntanyencs, pujades i baixades, vam superar de nou, i aquesta vegada a la India, els 4000m d'alcada quan vam anar al Tsomgo Lake (a l'esquerre) i vam veure els famosos camps de t que envolten Darjeeling.

Pel cami, a part de monestirs, tambe ens vam creuar amb el Guru Padmasamdbaba, o algo aixi, amb el qui la marta s'hi va tirar una foto divertida.






















I per ultim i no ens en podem descuidar, en tota l'estada ens va acompanyar el Kanchenjonga,un pic de 8500m d'altura que tenia els honors de ser l'escena de fons a qualsevol lloc on vam anar, i que ens va poder seduir amb la seva forssa i la seva impressionant bellesa.
Be, i per acabar, una foto nostre perque pogueu veure que estem contents i que, fins i tot ens entretenim a tirar-nos fotos en color sepia, esperem que us agradi tot plegat...
Un peto ben fort!
P.D.: Instruments for sell, Venta de Instrumentos, Venda d'Instruments
Estem planejant fer una renovacio d'instruments musicals (aixo va pels que puguin estar interessats). Disposem d'alguna tampura, bols tibetans, i potser, algun didjeridu, a part de les sansules (kalimbes) de sempre. Si algu esta interessat en algun instrument d'aquests, o qualsevol instrument de la India, feu-nos-ho saber, quant mes aviat millor.
Telephone (0091) 98 36 67 2 445 & e-mail: joel.olive.cruz@gmail.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Joel i Marta; gairebe semble que jo també i sigui, ens ho expliqueu molt be i les fotos son precioses.
Espero que tot vagi molt be i quan torneu em aquestes vivencies sera fabulos escoltar-vos.
Una abraçada.
Coro

Anònim ha dit...

Bones guapissimsssss!!!!!!!! Ens alegrem molt de q estigueu tant be, tampoc ho dubtavem!!!jijiji
segur q de fred heu passat mes q nosaltres la temporada esta siguen una mica pobre de neu, pero bueno, esperem q mediteu una mica per nosaltres i mos envieu les vostres bones vibracions.us estimem molt i molts petons.
Aixa i Manel

LadyBi ha dit...

Ninitusssss

fins aviadet aviadet, ja, eh?
sus troba a faltar.... el nadal ha estat bé, però hem pensat molt en vosaltres: fins i tot els peques! :)

ja tenim ganes de veure-us per aki i abraçar-vos molt

biel amb 4 anys, jeje, Gisela i Bibiana

Anònim ha dit...

hola macos mol bonic el que ens nvieu desde la India les explicacions mol clares i les fotos mol bonicas,estem contents de que vosaltres esteu contents hi estigueu be,esperem que de salut tambe ja que sobre aixo no feu cap comentari per tan de ser bona senyal.Avui us e escrit un mail,llegiulo us interesa.be arribat el pare i he d'anar a fer el sopar ,ell diu mols petons i una forta abraçada i que penseu que ja sou a l'ecuador del viatge,i jo us dic un peto i una abraçada mol forts per tots dos.la mare