dilluns, 26 de maig del 2008

Nadis: CD 1a Edició

(Catalan) Abans de res, gràcies per haver adquirit la 1a edició del nostre CD .
Perquè 1a edició? perquè la nostra música, i esperem que també els nostres oients, està en constant evolució-transformació.
Com utilitzar el CD:
està compost de 7 temes, la majoria dels quals pots escoltar en els nostres concerts-meditacions (on sempre en gaudireu més que no pas en els enregistraments.
S'ha de tenir en compte que la música que trobareu en aquest CD, ha estat "dissenyada" amb uns objectius. No és "musicoteràpia", perquè tot procés terapèutic requereix d'un context (objectius, entorn espai-temps específics, etc.). No obstant, la fonamentació teòrica del discurs de les nostres sessions, al igual que algunes de les músiques que trobaràs en el CD (o l'ordre en que van apareixent les músiques), parteixen i han estat desenvolupades en el context de la musicoteràpia i els treballs espirituals. Per tant, suggerim utilitzar a consciència la música aquí present. No serà útil com a "música de fons" (especialment la pista 3), ja que pot arribar a molestar i tot, a no ser que l'activitat que s'estigui realitzant sigui meditació, yoga o afins.
1a Part, Simbiosi: temes 1 i 2.
Inspirats en raga Malkauns (Raga: composició tradicional en la música Índia.) El Malkauns és un dels 5 ragues principals i més antics.
En la pista 1 s'entreteixeixen les notes de l'instrument de corda indi Swar Mandal, per donar a conèixer l'escala en que està format el Raga. L'objectiu d'aquesta peça és que produeixi en l'oient un efecte de "deixar anar", relaxar.
La pista 2: Recitació del mantra ("Om"). La intenció és sintonitzar amb l'oïent, transmetent pau, connexió obertura i seguretat.
Pista 3 (i 4): Cosmos-transició. Inspirat en tècniques xamàniques. És la part més catàrtica del CD. A partir de la percussió el didjeridu i el gong, es crea una estructura sòlida amb una progressió constant, que condueix cap a dissolució de l'ego en la recerca de nous límits. En la pista num. 4, amb el gong, s'obren "finestres" cap als nous horitzons.
Pistes 5, 6 i 7: Integració. El so de l'aigua i la sansula (pista 5), ajuda a fer fluïr de nou. La pista 6 està inspirada en el raga Bahirav, i la 7 en el raga Durga.

En el CD, interpreten:
Joel Olivé: Veu i cants difònics, swar mandal, tanpura, tubs de gong, gong, didjerdu, sansula, tabla.
Marta Serra: Veu i cants difònics i aigua.
Albert Giménez. Bansuri (flauta índia), veu i cants difònics.

Enregistrat entre Manresa i "La porta del Cel" (Vilaprinyó, Solsonès), la primavera del 2008, exepte pista 3 i 4, enregistrades a Brighton (Regne Unit), l'estiu del 2006.

Donem molt especialment les gràcies a Heike i al Dr. Peter Hess (i família!), per la seva inspiració i al projecte paral·lel NadiSa.
També a familia i amics amb el seu suport i escolta.
Gràcies a tots els Éssers Humans.
Gràcies a totes aquestes llums!

Properament, una segona edició.
Si esteu interessats en comprar el CD, contacteu: mianatureza(arroba)gmail(punt)com
Si ja heu comprat el CD, si us plau, escriviu-nos a la mateixa adreça, tenim un regal per vosaltres!