dissabte, 7 de febrer del 2009

Varanasi non stop!


hOLA GENT... cOM ESTEU?
nosaltres anem carregant-nos els sentits de sons i sorolls, d'olors i de perfums... comensa a fer bastanta calor per aqui Varanasi i aixo es nota amb els mosquits, el seu zzzzzzzzzzzzz...... a les nits ja s'ha fet present i alguna q altra picada ja ens llueix a la pell... pero b, tret d'aquests petits incidents, anem marxant perfectament, contents i disfrutant.

Ara ja, la marta i el joel per una banda i l'emili i el gimi per una altra, ja fa uns parell de dies que el parell d'homenets han fet via cap a Orcha i Kajuraho, mentre nosaltres acabem d'aprofitar uns dies aqui a la ciutat sagrada, estudiant i compartint boniques estones amb la gent del barri i els veins de casa, estudiosos, musics, gurujis... la veritat divertint-nos tant com podem!

Us enviem algunes fotos d'aquests dies, una fabulosa posta de sol, una foto a la cuina de casa amb els companys inquilins, els monos q van fent visita a la terrassa els capvespres i una foto d'ahir de l'altra banda del riu ganges on vam anar a celebrar tota una colla l'aniversari de la Mafalda, la nostra veina ibizenca. Tb tenim per vei al Mickel Jackson un noi encantador de Canada i a la Isabel q estuduia sanscrit a la uni de Varanasi i es de equador, L'Eduardo es argenti i canta kayal, en fi, tots junts una gent molt maca amb qui estem fent molt bones amistats. La veritat es que no perdem el temps com podeu veure.
Dema pero, ja agafem el tren cap a Calcuta on estarem els ultims dies abans de la definitiva tornada a casa, retrobarem alguns coneguts, comprarem alguns instruments i... ja ho veurem!
Esperem q disfruteu del blog i merci, us sentim al nostre costat...

Una abrasada a tutti!

*marta i joel


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Joel i Marta, espero que aquests mosquits no ataquin massa i si pot ser que a la nit no cantin, que de musica ja en sabeu molt vosaltres i no fa falta la seva, ara els veins que teniu a la taulada si que m'agradarien.

Bromes apart, que gaudiu molt d'aquesta estada i fins a la tornada.

Una abraçada.
Coro

Anònim ha dit...

Nens!!!
jolin, quines fotos mes xules!!! com sus cuideu, pillus!! i quina enveja!! tanta india tanta india ... que ja tinc ganes de veure quan m'hi porteu! ara que ja sou mig indis, serieu la millor companyia i guia per coneixer aquest país des de dins!

un ptnet macus, i fins aviat, que a pesar vostre, segur, ja queda poc..
Bibi i cia.

Anònim ha dit...

hola macos!Be ja veiem que teniu les estones plenes de bones coses per fer,que teniu gent mol maca el vostre voltatn i que aixo per els que estem aqui casa ens fa estar contents ,tot ique us trobem a faltar ,pero baixa que aviat sereu aqui i ens podreu explicar les vostres experiencies de viva voz! que es diu en castella.un gran peto i una forta abraçada de part de tota la familia serra-almoyner.

Anònim ha dit...

hola guapos!!!!! ja queda ven poquet, segur q us ha pasat volant aquestos dies, cuan es disfruta ja se sap pero bueno lo bo es disfrutar tots el moments a tope i aixo ja veiem q ho feu, bueno ens veiem ven aviat un petonas gegant desde el pirineu Aixa, Manel i dintre de molt poquet Àfrica