dijous, 20 de desembre del 2007

Namaste... Namohnarayan...

Hola companys, escribim aquest cop sense imatges, ja sabem que us agraden motlt pero aquest PC no xuta gaire be, i no reconeix la camara de fotos enxufada...
Escribim per anunciar-vos que estem be, i que mica en mica ens anem acostumant a la vida de Calcutta, bastant boja tot s'ha de dir, pero be, aixi es la India i no podem pas canviar-la.
Seguim estant en el pitjor carrer de la ciutat, el dels turistes, gairebe tot el dia tancats a l'hotel perque sortir al carrer es tot una aventura si no vas amb un objectiu clar, a comprar aigua, a dinar... tothom vol que li compris, el visitis, tothom esta disposat a fer qualsevol cosa per tu sense que ni tan sols li demanis a canvi d'alguna rupia, be, i tambe hi ha els que et demanen sense oferir-te cap servei, tan sols paren la ma demanant monedes per menjar, i el mes curios es que si els hi dones un platan o galetes o una peca de menjar no la volen, o sigui que per dir-ho clarament, esta ple de gent que et vol prendre el pel. La veritat , la India es un lloc molt sorprenent i com podem comprovar cada dia es un lloc on tot es possible!
En fi, doncs aixo, que ens anem acostumant a aquestes costums tan tipiques de la india.

Un nova noticia es que ja sabem que farem per cap d'any, mentre haviem imaginat, en un principi, que podriem anar cap a Goa de festa, em decidit i ja tenim els bitllets per anar just en la direccio contraria, anem cap a la provincia de Sikkim, a sobre de Darjeeling. Anar aqui creiem que es millor opcio perque, sera molt mes tranquil que no pas a Goa i el Joel necessita concentrar-se per estudiar mentre que anar a Goa significaria de ben segur, una gran dispersio.
Doncs be, aixo farem, anar cap a Sikkim, al costat dels Himalayas a alucinar amb les vistes, ni que siguin de lluny, i sobretot, a respirar una mica d'aire pur, que aixo de la polucio es molt xungu i ja estem farts de trure'ns els mocs de color negre!

Be doncs, aviat escriurem de nou i penjarem algunes cosetes, segurament abans de nadal i cap d'any pero per si no ho fessim fins mes tard, us desitjem les mes bones energies per aquest nadal i un felic inici del 2008....

Una abracada re-amoorosa de part nostra...
Fins aviat..

*joel i marta*

3 comentaris:

LadyBi ha dit...

reietonsssss


si aneu tan a prop de l'Himalaya, us puc demanar un favor??

Inspireu a fons, ompliu-vos de l'atmosfera, de les imatges d'aquests meravellosos paisatges, empapeu-vos de les sensacions... i guardeu-me una mica de tot això que sentiu!!!
Quina passada...
us esperem aki, un nadal rarot, sense vosaltres, però amb l'il.lusió de la vostra tornada plena d'experiències intensament viscudes!!

Milions de petons!!!

NAMASTE

gisela, biel, i bibi

Anònim ha dit...

Hola nois ja som a Nadal i aquest any una mica tristos per que no hi sou ,pero per altre banda estem contents per que vosaltres esteu be i en un lloc segons sembla ,molt bonic i amb menys gent i millors paisatges ,aqui a casa farem com sempre el dinar amb la iaia ,els germans i els pares i vosaltres en el pensament.Esperem las vostres noticias,rellegint el vostre bloc.Molts petons i abraçades de tots ,us estimem.Fins aviat.

Anònim ha dit...

Un gran record en aquestes festes, que per vosaltres seran totalment diferents i suposo que molt viscudes, aqui tot segueix el seu cami a vegades força fals.
MOLT BONES FESTES.
Coro