dimarts, 11 de desembre del 2007

SAB KUCH MILEGA!

... O, tambe: TOT ES POSSIBLE!, es un lema de la India.




Ara ens trobem repartits pel nord-est d`aquestes terres. Marta pasturant amb els yogis de les muntanyes, per Rikhia (Jharkhand), i jo en plena city: Kolkata. S`ha de dir que despres d`aquests mesos de compartir 24h/dia, ens va costar, pero al separar-nos, "tampoc se`ns va trencar cap os".









La familia de Sudders st.


La vida a Kolcata es apassionant, especial, dura, intensa... es una ciutat magnifica, imensa, sorollosa, amb molta pobresa, on qui mes qui menys te una lliso per donar. Mes enlla del recaptador de rupies dels turistes, els pobres saben viure sense res mes que l`aigua que es bombeja d`una borera, casa seva, uns chapatis al seu foquet, i aixi na fent. Jo, que estic a la zona mes turistica, podria viure amb 4 euros al dia amb bon llit, i menjant a restaurants.


Capbussats, la marta amb el Yoga, i jo amb la Tabla, estudiant a fons, ens retrobarem a Kolkata el aquest dissabte (15/12), amb l`honor de poder sentir en directe a Pandit Jasaraj: n.1 en veu i musicoterapia de la India.

Recordeu, els millors instruments per a musica classica india, es troben aqui, i a molt bon preu!!


En fi, el jefe de cyber, que vol anar a dormir, i amb rao (son les 23:30!)

Dema un altre batut al carrer, mes pobres falsos, mes rics de veritat, i de mentida, mes rickshaus, mes baques, mes ramats de cabres, mes claxons, mes vidis, mes chais, i mes sorpreses.


Shubhratri


Tel. India: 0091-9836672445

4 comentaris:

LadyBi ha dit...

MAkusssss

que xules les fotos! jeje pero han quedat una mica botirudes, cal clicar a sobre per veure-les be´...
d'això, ens alegrem molt que estigueu b, la vostra pasada per manresa ha estat tan curta que pensar que ara torneu a ser tan lluny fa coseta... aquella mena de coseta a la panxa, vaja que us trobem a faltar!
reietons, us enviem mil petons, i gaudiu del viatge i les experiències que acumuleu... A viure intensament que son dos dies!!

sus estima
Gisela, Biel i Bibiana

Anònim ha dit...

Quina passa tot plegat, estigueu molt contens de poder viure aquesta experiencia, tant bonica i que dissabte tingueu una gran trobada.
Petons.
Coro

Anònim ha dit...

hola nois!per el que sembla esteu be ,tu Marta vas dir que t'agobia una mica la multitud,be sort que has estat fen ioga hi pots relaxarte je je...La familia hi alguns amics que he trobat us envien molts records,els de casa hi afegim mols petons i abraçades.Ja ens direu en quin hotel sou ara. un peto mol fort.

Anònim ha dit...

Quines Nadales mes diferentes que fareu aquest any.

Espero que estigueu be, gaudin i aprofitant totes les experiencies que esteu vivin.

Una gran abraçada.
Coron